Van Dijk kunststoffen B.V.  |    DSC © 2011

Van Dijk kunststoffen B.V.

 

Sinds 2001 is van Dijk Kunststoffen B.V. gevestigd te Godlinze en is het adres voor al uw kunststof producten.

 

Van Dijk kunststoffen levert o.a.

Vijvers, Accubakken, Teakflex.

:: 13-5-2012 ::

Van Dijk

Een vijver is een aanwinst voor uw tuin. Altijd al de wens gehad voor een mooie vijver in uw tuin maar niet de zorgen zoals lekkage (bij folie vijvers), reinigen, waterbehandeling kies dan een vijver van polypropyleen.

 

Vijvers van polypropyleen hebben rechte wanden en kunnen in vele vormen worden gemaakt. Zo is er voor elke vijverliefhebber wel een oplossing om te zorgen voor een optimaal vijverplezier.

 

VIJVERS :

Deze accubakken worden gemaakt van  5 mm  polypropyleen en in de kleuren zwart en wit leverbaar. Veelal worden deze accubakken in de maritieme sector gebruikt.

 

Met deze accubakken heeft u uw accu’s netjes en verantwoord verwerkt aan boord van uw schip. Ook kunnen deze bakken worden gebuikt in de transportwereld, denk daarbij aan de heftruck en kooiaap.

ACCUBAKKEN :

“Teakflex” is een kunststof product dat het uiterlijk heeft van een Teakdek  maar dan volledig van kunststof gemaakt en in eigen beheer. Dit product kan zowel in de bouw als in de scheepvaart worden toegepast.

 

Dit product wordt van “PVC”gemaakt en is in twee verschillende kleuren leverbaar, n.l. Teak en oud eiken.

“TEAKFLEX” :

Producten?

Van Dijk Kunststoffen B.V is een bedrijf wat is gespecialiseerd in het werken met kunststof.

 

Wij leveren o.a. vijvers , accubakken van Polypropyleen maar ook “Teakflex” wat een kunststof product is (PVC korrel-granulaat)  en voor verschillende doeleinden  te gebruiken is. Maak uw keuze voor meer informatie over vijver, accubakken of “ Teakflex” hieronder.

Omdat wij uitsluitend met maat producten werken geven wij de prijzen op aanvraag, zie Contact