Van Dijk kunststoffen B.V.  |    DSC © 2011

Van Dijk kunststoffen B.V.

 

Sinds 2001 is van Dijk Kunststoffen B.V. gevestigd te Godlinze en is het adres voor al uw kunststof producten.

 

Van Dijk kunststoffen levert o.a.

Vijvers, Accubakken, Teakflex.

:: 13-5-2012 ::

Van Dijk

:: 13-5-2012 :: Vijvers van polypropyleen..

Een vijver is een aanwinst voor uw tuin. Altijd al de wens gehad voor een mooie vijver in uw tuin maar niet de zorgen zoals lekkage (bij folie vijvers), reinigen, waterbehandeling kies dan een vijver van polypropyleen. Vijvers van polypropyleen hebben rechte wanden en kunnen in vele vormen worden gemaakt. Zo is er voor elke vijverliefhebber wel een oplossing om te zorgen voor een optimaal vijverplezier

Polypropyleen is een sterke soort kunststof en heeft als voordelige eigenschap erg sterk, flexibel en ligt te zijn. Hierdoor kan het in vele vormen worden verwerkt. Tevens heeft het een grote dichtheid en wordt niet aangetast (denk aan verkleuring) of afgebroken door natuurlijke elementen. Bijkomend voordeel is dat het een kunststof is die glad is van structuur waardoor er met een juiste waterbehandeling weinig vuil aanhechting vind aan de wanden of bodem en dus eenvoudig is te reinigen.


Bij een vijver komt meer kijken dan alleen de vijver zelf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de waterbehandeling, filter, afvoer, pomp, planten en eventueel licht. Zo kunnen wij op elke gewenste hoogte planten randen aanbrengen voor een optimaal leefklimaat voor de plant. ook het aanbrengen van lichtpunten in uw vijver of de capaciteit van de pomp of filter is vooraf te bespreken met uw vakman. Hij kan stap voor stap met u doornemen wat u nodig heeft, zo heeft u alles in één keer compleet om optimaal van uw vijver te kunnen genieten.


Het kunststof polypropyleen is éénvoudig in vele vormen en of afmetingen te verwerken. Mocht u uw eigen afmeting of vorm  willen gebruiken, overleg dan met uw vakman. Wij kunnen dan een vijver aanbieden die geheel aan uw wensen voldoet.